tirsdag den 6. januar 2015

Sarah Bernhard version 2

Så prøver jeg med Sarah Bernhard igen..

Opskrift


185 g mørk marabou (jeps, jeg havde spist 4 stykker)
4 dl piskefløde
2 pk. makroner
lidt cointreu, kan undværes
200 g chokolade til overtræk, jeg bruger Odense chokoladeknapper

Fløde og chokolade varmes langsomt op og småkoges i ca. 1 min. Stilles koldt uden låg til næste dag (eller 4 timer i køleskab). Pas på at der ikke dannes kondensvand i chokoladen. Dette undgåes nemt ved at undlade låg.

Massen piskes herefter op og kommes på markoner med en teske. Hvis man har lyst kan man dryppe makronerne med cointreu inden. Kagerne stilles koldt imens chokoladen smeltes. Husk at temperere chokoladen hvis du ikke bruger chokoladeknapper. Kagerne dyppes i den smeltede chokolade og stilles koldt til de er stivnet. Opbevares i køleskab eller fryser til de skal serveres.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar