Opskrift
450 g solbær, skal ikke nippes120 g sukker
1½ spsk. citronsaft
1 tsk. vanillepulver (fra Urtekram)
2 spsk. glukosesirup
2 pasteuriserede æggehvider
Huhej, hvor blev den god. Og stærk, meget stærk.. Den var på grænsen til at være for stærk, men hold da op en god konsistens. Nå, men jeg må hellere beskrive fremgangsmåden, der er meget simpel:
Solbær, sukker, citronsaft, vanille og glucosesirup kommes i en gryde og koges til solbærene er møre. De er møre når man nemt kan mase dem med en grydeske.. Bærblandingen kommes i en sigte så alle de fæle kerner, skind og blomster-tutter sies fra. Det kræver lidt overtalelse at få det hele med (læs: mas med en grydeske). Når blandingen er blevet kold røres æggehviderne i og de skal ikke piskes. Så skal hele blandingen en tur i ismaskinen og vupti :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar